FUNCTIEGEBIEDEN

FUNCTIEGEBIEDEN


Ontdek de mogelijkheden

Introductie.

Bij BMW Group draait alles om passie en kwaliteit. Passie voor wat we doen, vakmanschap en plezier in ons werk. Die passie ervaren liefhebbers van de merken BMW, BMW Motorrad en MINI als rijplezier. Als werknemer bij BMW Group speel je een belangrijke rol. Je maakt het succes van de merken BMW, BMW Motorrad en MINI. Je wilt het beste uit jezelf halen, je verheugen op een geweldige werkomgeving met de uitdaging en verantwoordelijkheid die je van werken bij BMW Group mag verwachten.  

Dat betekent dat je als werknemer bij BMW Group passie hebt voor onze auto’s of motoren. En vanzelfsprekend belangstelling voor klanten, techniek en innovatie. In grote lijnen kun je je verder ontwikkelen in sales, aftersales, techniek en meer. En van specialist in je vakgebied via leidinggevende tot managementniveau. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden we je verschillende mogelijkheden. Of je nu een ervaren professional bent of net je studie hebt afgerond – als je klaar bent voor de volgende stap en een nieuwe uitdaging zoekt: onze deuren staan wagenwijd open.

Heb jij een passie voor de premium merken van BMW Group? Klik dan hieronder voor meer informatie over de functiegebieden.

FEEDBACK
Jobalert